Bestykning af boring

Drikkevandsboringer bør være afsluttet over terræn i et vandalsikret og isoleret hus. Det er ikke et lovkrav, men det er en rigtig god idé.

Tre gode grunde

  • For det første er det en hygiejnisk god løsning
  • For det andet minimerer det risikoen for forurening ved oversvømmelse
  • For det tredje er det med til at sikre gode arbejdsmiljøforhold når der skal udtages vandprøver eller foretages service og vedligehold.

Derudover bør boringerne være bestykket med rustfri stigrørsinstallation med dobbelte pejlerør og rustfri garniture. Det giver en robust og stærk konstruktion, som bliver helt tæt og som er nem at holde ren. Husk i den forbindelse at få lavet en ordentlig og korrekt udformet prøvetagningshane – det kan spare for mange problemer.

Tidssvarende råvandsstation

Awells medarbejdere har mange års erfaring i at forhøje gamle boringer og føre dem over terræn i en ny og tidssvarende råvandsstation. Det samme gælder selve bestykningen af drikkevandsboringer, som helt overvejende udføres i rustfri stål fra start til slut.

Rustfrit værksted

Alt rustfrit arbejde udføres på eget værksted af egne medarbejder, og derfor kan vi altid tilbyde hurtig levering af en ny bestykning eller blot en ombygning/reparation af en eksisterende løsning.

Inspiration eller sparring

Har du brug for ny inspiration og sparring vedrørende netop jeres råvandsinstallationer så kommer vi gerne forbi. Ring til os eller klik videre til formularen herunder.

Ring eller skriv i dag
Bestykning af boring 1