9389 8960
info@awell.dk

Om Os

Om Awell

Awell er et brøndborerfirma med engagerede medarbejdere der kan deres håndværk. Og de kan ikke bare deres håndværk. Hos Awell lægger vi nemlig vægt på, at vores medarbejdere også er gode til at tale med kunden, lytte til hvad kunden ønsker, og derefter bidrage med gode råd og forslag.

Vi ligger også vægt på, at vores medarbejdere skal have en god forståelse af hvad der egentlig foregår i jorden under vores fødder og i de boringer vi arbejder med.

På trods af virksomhedens alder er vi en gruppe af medarbejdere, som besidder stor erfaring inden for vores respektive arbejdsområder og hele vejen rundt om brøndborer-faget.

Brøndborercertifikater

Vi har naturligvis vores brøndborercertifikater i orden og så er vi medlem af Danske borefirmaer, hvor vi også er omfattet af foreningens garantiordning.
Læs mere om  – Danske Borefirmaer og se vores medlemskab.

Geus' liste

Du finder os på Geus’ liste over borefirmaer med A-Bevis. Listen kan findes på nedenstående link.
Læs mere om – Brøndboring i Danmark og uddannelsen her.

Team Awell

Vores team er på 17 medarbejdere og vi står klar til at hjælpe jer.
KONTAKT OS

Vandværker & forsyninger

Solid forsyningssikkerhed skaber tilfredse kunder, og en velfungerende drikkevandsforsyning begynder med en veludført boring.

Awell, grundlagt i 2016 af civilingeniør og erfaren brøndborer, Jesper Furdal, er dedikeret til en bred vifte af opgaver inden for brøndborerfeltet. Jesper Furdal og hans kompetente team har mange års erfaring med borearbejde, udstyr til drikkevandsboringer, renovering og vedligeholdelse af ældre boringer samt nedlukning af boringer og brønde.
services af brøndboringforsyningssikkerhedBrøndboring pumpeforsøgforsyningssikkerhed og servicesService boringbrøndboring
Awell ApS
Ellevej 7
3670 Veksø
Telefon: 93898960

E-mail: Info@awell.dk
Følg med på vores LinkedIn
Copyright © 2016 - 2023 | Awell ApS - Brøndboring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram