9389 8960
info@awell.dk

Pumpeforsøg

Pumpeforsøg

Pumpeforsøg med 1 m3/time eller 100 m3/time?

Uanset størrelsen på dit næste forsøg så kan Awell varetage den praktiske udførelse og dataopsamling fra A-Z. De mest almindelig typer pumpetests/prøvepumpninger vi udfører er:

- Pumpetests under borearbejdet
- Renpumpning/udvikling af nye boringer
- Fleretrins-pumpeforsøg
- Længerevarende forsøg
- Pumpeforsøg med reinjektion/reinfiltration

Fuld kontrol

Vi råder over eget udstyr til alt fra simple små forsøg til længerevarende store forsøg med moniteringsboringer, frekvensstyring, automatisk vandspejlslogning, dataopsamling og trådløs adgang til alle relevante parametre under hele forsøget.

Databehandling

Tolkning af disse forsøg er til gengæld ikke vores opgave. Det er en opgave for rådgiveren, som har erfaring med vurdering af de konkrete magasinforhold og dermed valg af den korrekte tolkningsmetode.
Opdag vores ekspertise inden for brøndboring! Lær mere om os eller kontakt os for en samtale om din vandløsning.

Vandværker & forsyninger

Solid forsyningssikkerhed skaber tilfredse kunder, og en velfungerende drikkevandsforsyning begynder med en veludført boring.

Awell, grundlagt i 2016 af civilingeniør og erfaren brøndborer, Jesper Furdal, er dedikeret til en bred vifte af opgaver inden for brøndborerfeltet. Jesper Furdal og hans kompetente team har mange års erfaring med borearbejde, udstyr til drikkevandsboringer, renovering og vedligeholdelse af ældre boringer samt nedlukning af boringer og brønde.
services af brøndboringforsyningssikkerhedBrøndboring pumpeforsøgforsyningssikkerhed og servicesService boringbrøndboring
Awell ApS
Ellevej 7
3670 Veksø
Telefon: 93898960

E-mail: Info@awell.dk
Følg med på vores LinkedIn
Copyright © 2016 - 2023 | Awell ApS - Brøndboring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram