9389 8960
info@awell.dk

Rådgivere

Hos Awell er vi erfarne i...

Rådgivere

Projektering af nye drikkevandsboringer, også kaldet well design. Det er en kompliceret disciplin. Her kan man ikke kan forlade sig på teori alene. Der skal tilsættes en god portion praktisk forståelse og erfaring for at ramme den rigtige løsning første gang. Og selv med et godt well design skal man være klar på at justere programmet undervejs. Sådan er borearbejde og undergrunden bare. Men gør man sig umage er chancen for succes stor.

Praktisk og teoretisk forståelse

Som brøndborer med både praktisk og teoretisk forståelse bidrager vi gerne i designfasen med viden og erfaring. Så vi sammen kan præsentere den rigtige løsning til den rigtige pris til jeres kunde.

Inspiration og sparring

Awell er et brøndborerfirma, og vi hjælper gerne rådgiverne med alt fra input i designfasen til gennemførelse af undersøgelser i eksisterende eller nye boringer. Så har du brug for inspiration, sparring eller bare nogle gode råd så kommer vi gerne forbi til en kop kaffe.
Opdag vores ekspertise inden for brøndboring! Lær mere om os eller kontakt os for en samtale om din vandløsning.

Vandværker & forsyninger

Solid forsyningssikkerhed skaber tilfredse kunder, og en velfungerende drikkevandsforsyning begynder med en veludført boring.

Awell, grundlagt i 2016 af civilingeniør og erfaren brøndborer, Jesper Furdal, er dedikeret til en bred vifte af opgaver inden for brøndborerfeltet. Jesper Furdal og hans kompetente team har mange års erfaring med borearbejde, udstyr til drikkevandsboringer, renovering og vedligeholdelse af ældre boringer samt nedlukning af boringer og brønde.
services af brøndboringforsyningssikkerhedBrøndboring pumpeforsøgforsyningssikkerhed og servicesService boringbrøndboring
Awell ApS
Ellevej 7
3670 Veksø
Telefon: 93898960

E-mail: Info@awell.dk
Følg med på vores LinkedIn
Copyright © 2016 - 2023 | Awell ApS - Brøndboring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram