9389 8960
info@awell.dk

Vedligeholdelse hos private

Hos Awell er vi erfarne i...

Brønde og boringer hos private

Borerørspumper/dykpumper og de øvrige installationer holder ikke evigt. Derfor vil man uvilkårligt komme ud for, at noget bryder sammen på et tidspunkt. Og det sker jo altid når man mindst har brug for det.
Men hvis man løbende foretager lidt simpel vedligeholdelse, og i øvrigt indretter borings- og pumpeinstallationen på en hensigtsmæssig måde, så kan man reducere risikoen for nedbrud betragteligt.

Hurtigt udrykning

Hos Awell er vi vant til at servicere og hjælpe private indvendinger med vedligehold, skift af pumper og opdatering af deres installationer.
Og skulle uheldet være ude, og pumpen bryder ned. Så kan vi i de fleste tilfælde rykke hurtigt ud og få monteret en ny pumpe.

Private

Der er fortsat rigtig mange ejendomme i Danmark, som forsynes med drikkevand fra egen boring eller brønd. Mange af dem er i god stand og leverer vand, som er fuldt på højde med vandet fra vandværket. Men der er også rigtig mange boringer og brønde, som lider under manglende vedligehold. Eller hvor borings-/brøndkonstruktionen er udført på en sådan måde, at det ikke lever op til nutidens krav. Heriblandt hygiejne og sikkerhed for vandkvaliteten.

Brønde

Brønde, dvs. gravede huller med en muret brøndvæg, er som udgangspunkt en rigtig dårlig løsning set med nutidens briller. Dels er de følsomme i forhold til at kunne løbe tør. Men endnu værre er det, at de modtager vand fra de øvre jordlag. Og i nogle tilfælde fra overfladevand. Og derfor er de ekstremt følsomme hvad angår bakteriel forurening.

Ny boring

Boringer er derimod i bedre løsning, men igen kommer det an på konstruktionen. På mange ejendomme oplever man en gravet/muret brønd og så en boring nede i bunden. I de tilfælde kan det nogle gange lade sig gøre at renovere konstruktionen og forbedre den markant. Men det kommer helt an på en konkret vurdering.

Hvis renovering ikke er en mulighed, må man overveje at få boret en ny boring.

Uddannede og certificerede

Hos Awell er vi uddannede og certificerede i brøndboringsarbejde, og vi laver ikke andet hver eneste dag. Så hvad enten det drejer sig om renovering af eksisterende anlæg, udskiftning af pumpe eller udførelse af en ny privat drikkevandsboring, så er du velkommen til at kontakte os.
Opdag vores ekspertise inden for brøndboring! Lær mere om os eller kontakt os for en samtale om din vandløsning.

Vandværker & forsyninger

Solid forsyningssikkerhed skaber tilfredse kunder, og en velfungerende drikkevandsforsyning begynder med en veludført boring.

Awell, grundlagt i 2016 af civilingeniør og erfaren brøndborer, Jesper Furdal, er dedikeret til en bred vifte af opgaver inden for brøndborerfeltet. Jesper Furdal og hans kompetente team har mange års erfaring med borearbejde, udstyr til drikkevandsboringer, renovering og vedligeholdelse af ældre boringer samt nedlukning af boringer og brønde.
services af brøndboringforsyningssikkerhedBrøndboring pumpeforsøgforsyningssikkerhed og servicesService boringbrøndboring
Awell ApS
Ellevej 7
3670 Veksø
Telefon: 93898960

E-mail: Info@awell.dk
Følg med på vores LinkedIn
Copyright © 2016 - 2023 | Awell ApS - Brøndboring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram